Privaatsuspoliitika

1. Sissejuhatus

Me oleme pühendunud teie privaatsuse kaitsmisele ja teie andmete vastutustundlikule käsitlemisele. Käesolev privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas me kogume, kasutame, säilitame ja kaitseme teie teavet, kui kasutate meie mobiilirakendust ja veebisaiti (ühiselt “Teenused”).

2. Kogutav teave

Isikuandmed: Kogume isikuandmeid, mida te meile edastate, näiteks teie nime, e-posti aadressi ja telefoninumbrit, kui registreerite end rakenduses või esitate tellimuse.

Pakiandmed: Kogume üksikasju pakkide kohta, mida soovite saata, sealhulgas mõõtmed, saaja andmed ja sihtkoht.

Asukohaandmed: Kogume täpseid asukohaandmeid, et pakkuda asukohapõhiseid teenuseid, nagu lähedal asuvate pakiautomaatide leidmine.

Makseandmed: Kogume vajalikke andmeid maksete töötlemiseks meie teenuste kaudu. Pange tähele, et kõikide maksete puhul kasutame turvalisi kolmanda osapoole maksetöötlejaid ega säilita teie finantsandmeid.

Kasutusandmed: Kogume teavet selle kohta, kuidas teenuseid kasutatakse ja neile juurde pääsetakse, sealhulgas kasutusandmeid, eelistusi ja muid teenustega seotud tegevusi.

3. Kuidas me teie teavet kasutame

Teenuste pakkumiseks, hooldamiseks ja parandamiseks.

Tehingute töötlemiseks ja teavituste saatmiseks teie tehingute kohta.

Teiega suhtlemiseks toodete, teenuste, kampaaniate ja sündmuste kohta, mis võiksid teile huvi pakkuda.

Teenustega seotud suundumuste, kasutamise ja tegevuste jälgimiseks ja analüüsimiseks.

Tehniliste probleemide avastamiseks, ennetamiseks ja lahendamiseks.

4. Teie teabe jagamine

Me ei jaga teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, välja arvatud käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud juhtudel:

Teenusepakkujad: Võime jagada teie teavet kolmandate osapoolte teenusepakkujatega, kes osutavad teenuseid meie nimel, näiteks maksete töötlemine, andmeanalüüs, e-posti saatmine, serveriteenused, pakiteenuste tarnijad ja klienditeenindus.

Õiguslikud nõuded: Võime avaldada teie teavet, kui seadus seda nõuab või vastusena pädevate ametiasutuste õigustatud nõudmistele (nt kohus või valitsusasutus).

5. Andmete turvalisus

Rakendame mitmesuguseid turvameetmeid, et kaitsta teie isikuandmete turvalisust, kui sisestate, edastate või pääsete oma isikuandmetele ligi. Kuid ükski meetod interneti kaudu edastamiseks või elektrooniliseks säilitamiseks ei ole 100% turvaline.

6. Andmete säilitamine

Säilitame teie isikuandmeid ainult nii kaua, kui on vajalik käesolevas privaatsuspoliitikas sätestatud eesmärkide saavutamiseks. Säilitame ja kasutame teie teavet ulatuses, mis on vajalik meie juriidiliste kohustuste täitmiseks, vaidluste lahendamiseks ja meie poliitikate jõustamiseks.

7. Teie õigused

Teil on õigus pääseda juurde oma andmetele, neid uuendada või kustutada. Seda saate teha otse rakenduse konto seadete kaudu. Kui te ei suuda neid toiminguid ise teha, võtke meiega ühendust aadressil support@shipi.ee, et me saaksime teid aidata.

8. Privaatsuspoliitika muudatused

Võime oma privaatsuspoliitikat aeg-ajalt uuendada. Teavitame teid kõigist muudatustest, postitades uue privaatsuspoliitika sellele lehele ja uuendades käesoleva privaatsuspoliitika all olevat “jõustumiskuupäeva”.

9. Võtke meiega ühendust

Lisateabe saamiseks meie privaatsustavade kohta, kui teil on küsimusi või soovite esitada kaebust, võtke meiega ühendust e-posti aadressil support@shipi.ee.

Käesolev privaatsuspoliitika kehtib alates 1. juulist 2024.

Shipi tehnology OÜ
Reg.nr 14817064
© Shipi technology OÜ | Kõik õigused kaitstud. Lehe sisu loata kopeerimine keelatud. | All Rights reserved.

Jälgi Shipi tegemisi

Facebook
Instagram

Klienditugi:
© Shipi tehnology OÜ | Kõik õigused kaitstud. Lehe sisu loata kopeerimine keelatud. | All Rights reserved.